onsdag 12 september 2012

Ja, som sagt ni fick inte veta mycket om mitt jobb i sommar och inte mycket annat heller för den delen. Mest för att jag inte gjorde mycket mer än jobbade!

Har aldrig trivts så bra på något ställe innan som på IVA i Västervik. Eller alltså jag har ju trivts på de flesta jobb jag har haft (UTOM ETT) men efter ett tag blir det oftast tråkigt och då blir jag gnällig.

Nu har en ny kurs dragit igång.En kurs som jag har gått och längtat till hela sommaren jag har till och med läst hela kursens litteraturlista i sommar. vilket nu känns riktigt skönt för att det började med två inlämnigar och två seminarium samma vecka.

Linus har börjat förskoleklass och fritids. Han är jätteduktig på morgnarna, efter att jag väckt alla ungar och fixat frukost till Linus åker jag bort med tjejerna till deras dagis och Linus klär på sig och äter frukost helt själv. jag tänkte i mitt stilla sinne innan detta drog i gång att det kommer nog att gå ett par dagar men sedan kommmer han inte gå upp ur sängen när vi åker. MEN han har nu hållt på med detta i fyra veckor och det har gått galant. Han har inte kommit på att han kan sitta inne i rummet vid tv:n än, jag är en sådan där dum mamma som vill att mina barn ska sitta i köket och äta och inte framför tv:n :-)

Har kollat upp lite angående specialistutbildning till nästa höst oxå. Linköping tar i mån av plats in utan att man måste jobba ett år som allmänsyrra, bara man är klar med sin C-uppsats. YES! den f*******de kursen börjar om 3 veckor och kommer hålla på fram över jul. Tur jag har mina underbara klasskompisar som genomlider detta tillsammans med mig......






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar